6 Aralık 2009 Pazar

Geneviève Pasquier-La Cabaret Moi







Geneviève Pasquier, son aylarda en çok dinlediğim müzisyenlerden biri oldu. Müziğiyle ve kendisiyle yeni tanışmama rağmen; oldukça beğendiğimi söylemek isterim..Industrial-noise, experimental, industrial-pop, electro diye tabir edebiliriz..Pop müzik dinliyormuş hissine kaptıran,aslında alakası olmayan electronic ve çok çeşitli, karanlık bir altyapı üzerine kurulmuş,farklı bir oluşum diyebiliriz Geneviève Pasquier'in yaptığı müzik için..Bazen noise sınırlarına yaklaşan,tamamen elektronik, etkileyici ve farklı bir vokale sahip; karanlık yapısını hiç bozmadan bunu bizlere hissettiren, industrial bir müzik karşımızda bizi bekliyor..

Geneviève Pasquier'in vokali oldukça değişken,bazen çok hoş bir kadın sesiyken,birden acı çeken umutsuz bir kadının sesine dönüşüveriyor. Bazı parçalarda ise; kalın ses tonlu acımasız bir insan olarak karşımıza çıkıveriyor. Anlamak güç... En iyisi albümü edinmek ve dinlemek, değil mi?

Albüm tamamıyla çok başarılı. Kesinlikle sizi hayal kırıklığına uğratmayacaktır... Umarım eklediğim parçalar da hoşunuza gider.Üç parça seçtim ve ekledim.
Geneviève Pasquier La Cabaret Moi albümünden örnek parçalar ve ilgili adresler aşağıda..Destek verilmesi gerektiğini düşünüyorum..

http://www.myspace.com/genevievepasquier

http://itunes.apple.com/us/album/le-cabaret-moi/id338183181

http://www.discogs.com/artist/Geneviève+Pasquier

http://www.adnoiseam.net/store/geneviéve-pasquier-le-cabaret-moi_p2056.html

http://www.amazon.fr/le-cabaret-moi/dp/B002UXHIW8




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails