12 Aralık 2009 Cumartesi

DEEP MAGIC





DEEP MAGIC

Tekrar bilinmeyen ve az tanınan bir grupla karşınızdayım.Grubumuzun adı:Deep Magic.Şu an grubun Balance isimli çalışmasını dinliyorum..Albümün açılış parçası olan Mind gürültü düzeyi yüksek bir şekilde noise,drone kategorisine sokabileceğimiz bir şekilde başlıyor..Parça biraz ilerleyince daha ambient,ayin müziği havasına dönüşüveriyor..Ritm tutturulup,parça iyice iyice oturunca insan on dakikanın nasıl geçtiğini anlamıyor bile..İki parçadan oluşan çalışmanın son çalışması Peace ise;yine drone ,ambient tarzda başlayıp;sonrasında tekrar sizi meditasyon ortamına sokan oldukça rahatlatıcı bir şekil alıyor..
Grup myspace sayfasında etkilendikleri kısmına: mystical experiences, the universe, africa, primitive musics, life & death, inner worship, meditation, mental levitation.... olarak belirtmiş.Gerçekten rahatlıkla meditasyon yapabileceğiniz,sizi rahatlatan hoş bir müzik..

Toplam 20 dakika ve iki parçadan oluşan çalışmayı mutlaka dinlemeye ve edinmeye çalışın.Umarım hoşunuza gider..İyi dinlemeler..

http://www.myspace.com/deepmagik

http://deepmagik.com/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails