3 Ekim 2010 Pazar

Pine Smoke Lodge - Throwing New Light






Uyumadan son paylaşımım, Pine Smoke Lodge olacak. Grubu tarif etmek biraz zor; ya da benim dinlemiş olduğum albüm biraz karışık.. Drone, psychedelic, folk, experimental gibi türlerle etiketleyebiliriz. Tam olarak böyle de olmuyor tabii... Throwing New Light sadece kaset olarak basılmış; bizibozmaz.com gibi sitelerde cd bile satın almaya üşenen kişilere duyurulur. Cd ve plak üretiminin durmasını isteyen bu insanlardan ne bekliyorsunuz zaten. Kendi popüler müzik piyasasında takılmaya devam etsin, konserine gittiği grubun cd.sini almayıversin ne olacak canım? O sadece indirsin, dursun..

Konumuzun dışına çıkmayalım; Pine Smoke Lodge, benim henüz yeni tanımış olduğum bir grup. Bu gece ilk kez http://www.discogs.com/Pine-Smoke-Lodge-Throwing-New-Light/release/2384089 Throwing New Light isimli albümlerini dinliyorum. Drone, psychedelic, folk, experimental türlerin güzel bir karışımı diyebilirim. Hipnotik de etkiye sahip grubun müziği, insanı baştan çıkartıyor resmen. Aşkı meşki unutun ve gerçeklerle yüzleşin artık. Bu müzikte bu var. Gerçek sorunların analizi bulunuyor. İyice derinlere inmenizi sağlayan, geçmişinizdeki hataları hatırlatan, geleceğe bile tedirgin yaklaşmanızı öğütleyen, tamamıyla olgunluk çağına eriştiğinizin kanıtıdır Pine Smoke Lodge...

Acıyı, öfkeyi, hırsları, intikamı bir kenara bıraktıysanız; derinliğe ve iç huzura önem veriyorsanız, önce bu grubu dinleyin, bir çeşit meditasyon yapın ondan sonra karar verin. Sonra rahatlamış bir şekilde Pine Smoke Loge dinlerken bulacaksınız kendinizi... Biraz da derinlere dalarak ;)

Şaka bir yana, insanı afallatan ve kendi derinliğine sokan değişik bir müzikleri var. Hipnotize ediyor, düşündürüyor vs. Herkese iyi dinlemeler.

http://ghettonaturalistseries.blogspot.com/2010/07/gns-014-pine-smoke-lodge-throwing-new.html

http://cassettegods.blogspot.com/2010/08/pine-smoke-lodge-throwing-new-light-c54.html

http://www.flippedoutrecords.com/pismlothnewl.html

http://www.discogs.com/artist/Pine+Smoke+Lodge

http://www.mimaroglumusicsales.com/artists/pine+smoke+lodge.html



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails