21 Ekim 2010 Perşembe

Goatsnake - Raw Curtains

GSBW

Kendime göre değişik bir müzik zevkim var. Benden daha iyi ve olaya daha geniş bakabilen dinleyiciler elbette vardır. Kimseyle bir kıyaslama içerisine sokmuyorum zaten kendimi.

Sadece; geleneksel doom, doom metal, stoner-doom metalden bir türlü kopamıyorum. Bu geceki parçamız da Goatsnake'den gelsin o zaman.

Gerçek doom budur. Son derece ağır, kendinden emin, engel tanımayan bir müzik; hiç bir sorununuz yoksa bile, hem sinirlendiren hem de sakinleştiren; daha doğrusu gözle görülmeyecek bir enerjiyi etrafınızda toplayacak bir parça bence. Ne iyi ne de kötü hissettiriyor; sadece bildiğim tek şey varsa, doom metalin o inanılmaz riffleri sizi çok güçlü birisi gibi hissettiriyor adeta. Nasıl bir güç bunu ben de bilemiyorum :) Bu da müziğin gücü olsa gerek.

706c98e2636d58bcc8e087703f6fa0e2_full

Gecenin üçünde kendimi ritme kaptırıp kafa sallatan, müthiş bir çalışma. Dinlediğim Raw Curtains, Dog Days EPsinde bulunuyor. Başka bir albümde de yer alabilir. Hemen inceledim, bir diğer doom, sludge efsanesi Burning Witch ile split çalışmada yer alıyormuş. Neyse çok uzattım ben galiba. Siz en iyisi daha önce Goatsnake dinlemediyseniz, dinleyin. Doom severlere küfür gibi gelecek bu söylediklerim eminim.
Herkese iyi dinlemeler...



http://www.myspace.com/goatsnakesouthernlord

http://www.amazon.co.uk/Raw-Curtains/dp/B003RA3H6O

http://en.wikipedia.org/wiki/Goatsnake/Burning_Witch

http://www.last.fm/music/Goatsnake/_/Raw+Curtains?setlang=en

http://www.discogs.com/Goatsnake-Dog-Days/release/930636

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails