24 Ekim 2010 Pazar

L'Oniraunote


L'Oniraunote, lastfm'de ağırlık electro jazz, ambient, cinematic olarak etiketlenmiş. Benim buna eklemem ise; içinde doğu ezgileri de bulunan, electronic, psychedelic, jazz, ambient, experimental ve bir de dark (karanlık ve yalnız geçirilen gece müziği) olabilir.

Yine az bilinen bir grup karşımızda; buradaki amacım bu tür grup ve grupları daha fazla dinleyiciye ulaştırabilmek. Bunu bazen gerçekleştirebiliyorsam ne mutlu bana :)

An itibari ile lastfm'de 414 dinleyiciye sahip grup Fransa'dan ve çok yönlü bir müziğe sahip topluluk. Jazz ve jazz müziğin son dönemlerde bir çok alt türüne şahit olduk; The Kilimanjaro Darkjazz Ensemble gibi gruplar çoğalmaya başladılar. L'Oniraunote ise; kendine has ve özel müziğiyle dikkat çekiyor, elektronik elementler çoğunlukta ve rahatsız edici değil. Her parçada farklı bir tını, renk yakalamanız, haz duymanız mümkün. Ben, bir dinleyici olarak ve oldukça keyif alarak bugün 3 kez albümü dinledim.

İlgiyi hakeden ve daha fazla dinleyiciye ulaşmasını istediğim L'Oniraunote... Sizi iyi ve kötü çeşitli düşüncelere itecek, belki de karar vermenizi sağlayacak, dinlendirici ve etkilyici bir müzik. Kısa keserek, sözü müziğe bırakıyorum :)

http://www.myspace.com/loniraunote

http://www.last.fm/music/L'oniraunote

TRACKLIST:
1 - Il est l'heure
2 - Amoureux
3 - Sous l'arbre bleu
4 - Hazim
5 - Les chimères exquises
6 - Au palais
7 - L'iguane
8 - Fender curry
9 - Scaphandre

http://dezordr.com/

Albümü plak şirketinin eklediği linkten indirmek için:

http://www.mediafire.com/?wxkmom4tjzf#1

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails