20 Ekim 2010 Çarşamba

Circle Of Animals - Destroy The Light

    Circle Of Animals, iki kişiden oluşan bir yan proje grubu. Minsk ve Yakuza üyleleri olan, Sanford Parker ve Bruce Lamont tarafından oluşturulmuş; ağırlık olarak industrial metal olarak tabir edebileceğimiz bir müzik yapıyorlar...

   Godflesh, Ministry, Swans'in ilk dönemlerine ait benzerlikler taşıyan albüm, sert ve karanlık yapısıyla dinleyicilerin dikkatini çekmeyi başarıyor. Industrial metal müziğin önemli isimleri örnek alınarak yapılmış albümde, bir de Minsk ve Yakuza gibi grupların elemanları işin içinde olunca durum farklılaşabiliyor tabii. Şimdilik oldukça az dinleyici tarafından dinlenen grubun; çok da satış amaçlı müzik yaptıklarını düşünmüyorum. Dediğim gibi, bu bir yan proje grubu. İlgi görürse belki ileride albüm çıkarmaya devam edebilirler. 

   İki müziyenin kendilerine göre yarattıkları tarif edilmez güzellikteki müzikal ortama biz dinleyicileri davet ediyorlar. Relapse Records ile anlaşan grubun albümü dinlemeye değer; hatta bence çok iyi diyebilirim. Mutlaka dinlemeye çalışın. 

     Zaman zaman; doom, industrial, noise, metal müziğe göz kırpan, yenilikçi ve içten bir albüm olmuş. Bu tür albümlerin devamını dileyerekten, sizi müzikle başbaşa bırakıyorum. Circle Of Animals ve Destroy The Light albümlerinden iki örnek parça burada:

</object>

Posted via email from urufixx's posterous

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails