25 Aralık 2009 Cuma

TECHNO ANIMAL- The Brotherhood of the Bomb






Techno Animal çok önemli iki müzik adamının bir araya gelerek oluşturdukları farklı bir bir proje..Şu anda aktif durumda değiller sanırım..Benim bahsetmek istediğim albüm ise,2001 yılına ait son çalışmaları diyebiriz.. The Brotherhood of the Bomb albümünden örnek parçalarla grubu, henüz dinleme fırsatına erişmemiş olan dostlarıma tanıtmak istiyorum..

Çok kısaca,albümünden bahsedecek olursam;grup noise,dub,hip-hop,industrial,electronic unsurları inanılmaz bir şekilde harmanlayarak bizlere bu güzel albümü hediye etmişler..Albümde bir tane bile kötü parça yok..Hepsi birbirinden güzel.. Uzun süre dinlenecek kaliteli bir çalışma..Bir kaç kez dinlenip kenara,köşeye atılan albümlerden değil..Uzun süre sizi oyalacaktır..

Kevin Martin ve Justin Broadrick'in birbirinden farklı bir çok projesi de bulunmakta..Her iki müzisyenin birbirinden bağımsız diğer çalışmalarını da şiddetle tavsiye ederim..Örnek:Jesu,GOD,Ice,Godflesh,The Bug vs..


Son olarak;gürültülü bir altyapı ve elektronik efektler,dub,industrial ritmlerin üstüne bazı parçalarda hip-hop vokaller eklenince bu kelimelerle anlatılamayacak kadar güzel albüm ortaya çıkmış..Beni ilk başlarda gruba çeken şey noise etkileşimler,sesler,efektler olmuştu..Sonrasında zamanla müziklerinde daha çok şeyin farkına varmış oldum..Şimdi en favori albümlerimden biri olarak yerini aldı..


http://www.myspace.com/technoanimal

http://www.matadorrecords.com/techno_animal/

Albümün son parçasında industrial,noise,experimental,hip-hop'un büyük ismi dälek ile bir feat. çalışma gerçekleştirilmiş..








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails