11 Mayıs 2008 Pazar

TRANSPORT LEAGUE-Multiple Organ Harvest









Aslında TRANSPORT LEAGUE ile ilk tanışmam 8 sene önce Metal Hammer ın bir sayısını karıştırırken grubun bir sayfada yeni çıkan albümlerinin reklamı farkederek olmuştu..Albümlerinin ismi SATANIC PANIC di..Tabii o zamanlar böyle imkanlarımız yoktu..Bizde yıllarca merak ederek geçirdik bunca yılı..Geçen sene şans eseri bir internet sitesinde karşıma çıkınca hiç tereddüt etmeden indiriverdim albümü..
Grubun türü ve tarzına gelecek olursak,yeni akım metal gruplarından diyebiliriz..Metal-core tarzı müzik yapıyorlar..Son derece gaz,enerjik ve öfke dolu bir müzik de diyebiliriz..Tony Jelencovich 'in(TRANSPORT LEAGUE vokalisti) geçen sene önümüze sundukları muhteşem başyapıt ve süper grup toplaması C-187 i görünce de çok sevinmiştim..
TRANSPORT LEAGUE'i daha önce hiç duymamış ama metal-core dinleyen yeni metal akımına yakın olan herkesin dinlemesini tavsiye ederim.Metal-core,hard-core severler sakın kaçırmasın..İsveç'ten çıkma bu muazzam grubu herkesle paylaşmak istedim..
Artık M.A.N. grubuyla müzik hayatına devam eden Tony Jelencovich'in eski am unutulmaz grubu TRANSPRT LEAGUE artık her ne kadar albüm yapmıyor olsa da bizim için önemli gruplar arasında yerini halen kaybetmemiş durumda...
Offical myspace adresleri:
http://www.myspace.com/transportleagueband

/>http://www.divshare.com/download/4468085-6f1

Aşağıda da albümden üç parçanın ön dinlemelerini yerleştirdim..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails