14 Şubat 2010 Pazar

Beard]+.


Beard]+.

Bugün ve bu gece kısa kısa bir kaç gruptan bahsedip,örnekler vermeye çalışacağım..Şimdiki grubumuz İngiltere'den;iki kişiden oluşan grup tarz olarak doom,noise,drone,experimental müzik yapıyorlar.. Lastfm'de an itibarıyla dinleyici sayısı şimdilik 10 kişi..Zamanla artacağını düşünüyorum..Çok kısa albüme gelirsek;rahatsız edici gürültüler,sesler..Yine rahatsız edici ses efektleri,doom müziğe uygun gitarlar ve basslar..Hepsi ve daha fazlasını albümde bulabilirsiniz..
Merzbow tarzı noise electronic,Sunn O))),Khanate,Boris tarzı drone,doom müziğin güzel birlikteliğini grubun müziğinde hissetmek mümkün..
Son zamanlarda bir ya da iki kişiden oluşan bu tarz gruplar artmaya başladı. Grup etkilendikleri isimler olarak myspace sayfalarında Sunn O))),Merzbow,Boris,Nadja,Electric Wizard,Khanate,OM,Neurosis ve Melvins'i belirtmiş..Kesinlikle bu tarz dinleyenler için yeni bir keşif olacaktır..Grubun desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum..

Beş parçadan oluşan albümü grubun resmi myspace blog sayfasında vermiş oldukları adresten indirebilirsiniz..Ben linkleri yazıyorum,beğenirseniz albümü indirin..

http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendId=516188417&blogId=529026684


http://www.mediafire.com/?onyduwowznz

http://www.myspace.com/dronebeard


1 yorum:

  1. sayende bizde alıştıkgaliba bu türe de,hadi hayırlısı...grup hoş,gitar riflerini kullanış tarzları ve özel efektler de iyi.takip edilmeli bence...

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails