15 Şubat 2010 Pazartesi

Diesel Machine




Diesel Machine



Diesel Machine unutulmuş,gitmiş mükemmel bir topluluk..Torture Test şu ana kadar yayınlanmış ilk ve tek albümleri..2001 yılında sessiz,sedasız çıkmış..Nedense beklenen ilgiyi görmemiş bir albüm..Artık grup elemanları kendileri mi karar verdiler de dağıttılar grubu;yoksa beklenen ilgiyi görmeyince herkes başka oluşumlara mı yöneldi bunu bilemeyeceğim..
Bildiğim tek şey halen sıkılmadan dinlediğim sayılı metal albümlerinden biri olması..Grupla ilgili bir kaç ufak bilgi daha vereyim..Dinleyeceğiniz vokalist A. J. Cavalier. Soil isimli alternative metal,metal-core grubunun 2005 yılından itibaren vokal görevini üstlenmiş bir şahsiyet..Soil öncesi nelerle uğraştığını merak ediyorsanız?? Diesel Machine, buyurun dinleyin! Bir ufak bilgi de grubun gitaristi ile ilgili.. Patrick Lachman
aslında ismini Rob Halford'in solo projesi Halford ile duyurdu..Daha sonra Dimebag Darrell(R.I.P.) ve kardeşi Vinnie Paul ile kurdukları yeni gruba dahil oldu..Dimebag gitarist olduğuna göre;vokal görevi ona verilecekti tabii..işte Patrick Lachman'in daha eski bir projesi bu bahsettiğimiz grup, yani Diesel Machine..Çok kısada tarzlarından bahsetmek istersem;groove metal,makinevari bir metalcore,öfkeli ve oldukça groove soundda hardcore müzik diyebilirim.Dinleyince hemen anlayacaksınız zaten..İyi eğlenceler ;)

Albümden sinir ve nefret dolu bir parça seçtim sizler için..


http://www.myspace.com/dieselmachinex

http://www.amazon.com/Diesel-Machine/e/B001LHHSPQ/ref=ac_dpt_sa_bio

Diesel Machine - The Punishment  by  urufixx

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails