5 Şubat 2010 Cuma

ALICE IN CHAINS-BLACK GIVES WAY TO BLUE




Alice In Chains'in son albümü hakkında popüler müzik degileri,internet müzik siteleri ve bloglarda yeterince yorum yapıldığını düşünerekten,ben fazla bir şey yazmadan bir kaç cümle yorum katarak youtube üzerinden üç parça eklemek istiyorum..


All Secret Known güzel bir açılış parçası olarak belirdikten sonra albümün en can alıcı parçalarından biri olan tamamıyla Blck Sabbath ve safkan heavy müziğe uygun olarak yapılmış,tamamen müziğe ruhunu katan Check My Brain isimli parça yerini alıyor..

ChecK mY Brain parçasına bir göz atalım..


Buram buram Black Sabbath ruhunu hissedip,yaşadıktan sonra bir başka favori parçama geçmek istiyorum..İkinci favori parçam ise; Last Of My Kind..Yine Black Sabbath tarzı karanlık ve ağır gitar riffleri,heavy müzik,hisli,öfkeli,insanı gaza getiren;bazen duygulandıran Alcie In Chains grubuna yakışır ve oldukça sert,oturaklı parça Last Of My Kind sırada...



Albümden üçüncü favorim parçam ise;yine Black Sabbath'a saygı duruşunda bulunan mükemmel derecede kaliteli,süresi yaklaşık yedi dakikayı bulan ve dinleyiciyi asla sıkmayan bir çalışma A Looking In View ..





Gerçek rock dinleyicileri için albüm bu parçalardan ibarettir;gerisi çok da önemli değildir..Bu parçalar o kadar iyi ki;albümün gerisi kötü olsa ne yazar diyeceksiniz..

http://www.amazon.com/Black-Gives-Blue-Alice-Chains/dp/B0029LHW4U

http://www.myspace.com/aliceinchains

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails