27 Ocak 2010 Çarşamba

TODD-Big Ripper


Zaten yazma özürlüyüm.Sizleri bu dertten kurtarmak istiyorum bu gece..Noise rock severler varsa aranızda bu grubu tavsiye edebilirim.Psychedelic tarzın da yoğun hissedildiği;genel olarak noise-rock müziğin ağırlıkta olduğu deneysel güzel bir çalışma.Ben grubu henüz yeni dinliyorum;önceki albümleri hakkında pek bilgiye sahip değilim anlayacağınız..Bu albümü rahatlıkla tavsiye edebilirim.İki örnek parça burada olacak dinlemeniz için;beğenenler albümü bir şekilde edinirler zaten.. Noise rock müziğe alışkın olmayanlar için de;bir başlangıç olabilir belki.En azından deneyebilirsiniz..

Noise rock ilk başlarda kuru gürültü,bu ne biçim müzik,sadece gürültü vs. olarak algılanabilir..Zamanla,dinledikçe ve alıştıkça favori türlerinizden biri de olabilir.O yüzden;bu tarz grupları sevmiyorsanız en azından bir şans verebilirsiniz.Türün severleri için problem olmayacaktır zaten ;)

Albümde 13 parça yer alıyor ve gerçekten kendi tarzında olsukça başarılı diyebilirim.Noise rock,bazen sludge tarza göz kırpabiliyor..Gürültünün güzel ifade edilerek devam edebilmesi adına Todd sizlerle..




http://www.bbc.co.uk/music/reviews/f9x2

http://www.boomkat.com/item.cfm?id=241579

http://www.myspace.com/toddranch

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails