2 Ocak 2011 Pazar

Wolfmangler - They Call Us Naughty Wolves




2010 yılının son günlerinde çıkan albüm, diğer Wolfmangler alnümleri gibi son derece karanlık ve bunalım içeriyor. Oldukça ağır bir yapıya sahip olan grubun müziğinde, doom müziğin yanında funeral doom tarzına getirdikleri akustik sound ile dikkat çekiyorlar.


Funeral doom death metal gruplarının aksine, sert gitarlar ya da brutal vokalin çok da etkisi olmadan, akustik enstrümanlarla bunu icra eden bir topluluk. Elektronik aletlere ya da efektlere rastlanmayan grupta, akustik sounda güç katan şüphesiz ki; vokalin doyurucu ve insanın içine işleyen garip ve değişik tarzı...


Müzikte sound ya da sertlik bazen önemli olmayabiliyor işte; önemli olan hissettirdiği duygular ve görünmeyen enerjisi bence. Son derece içine kapalı bir ruh halinde ilerleyen albümü, biraz daha karanlık müziklerden hoşlanan, ruhu biraz daha yorgun düşmüş dostlarıma tavsiye ediyorum.


Albümde 15 parça yer alıyor ve toplam süresi de 52:21 uzunluğunda. Grubun lastfm'de 2500'e yaklaşan dinleyicisi bulunuyor. Daha fazla bilgi için linkler burada olacak.

Dinleme amaçlı parçayı da divshare üzerinden paylaşacağım. Herkese iyi dinlemeler...

http://www.myspace.com/wmangler

http://www.theomegaorder.com/WOLFMANGLER-They-Call-Us-Naughty-Wolves

http://www.discogs.com/artist/Wolfmangler

http://aquariusrecords.org/bin/search.cgi?searchfield=keyword&search_string=WOLFMANGLER%20They%20Call%20Us%20Naughty%20Wolves



Folk, doom, drone, funeral, jazz, experimental, dark müzik tarzında son derece başarılı ve çok da satış kaygısı gütmeyen bir grup.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails