19 Kasım 2010 Cuma

Samael'den mini albüm Antigod



Nuclear Blast firmasıyla çalışan grubun yeni bir EP'si piyasaya çıktı. Albümde altı parça yer alıyor. Bunlardan bir tanesi daha önce Rebellion albümünde de tekrar düzenlenmiş, aslen Worship Him albümünde yer alan Into the Pentagram isimli parça. Ayrıca 2004 tarihli çalışmaları Reign of Light'den aynı parçanın konser performansı ve 2007 yılında çıkan Solar Soul isimli albümlerinin video klip ve single çalışması olan Slavocracy'nin yine canlı performansı yer alıyor.

Yeni parça olarak, açılış parçası ve albümün adını taşıyan Antigod; aynı parçanın Dark Knight tarafından yapılmış remixi ve kapanış parçası Ten Thousand Years olarak yeni parçalar da bulunuyor.

Satanik black metalle müziğe başlayan İsviçre'li Samael'in Blood Ritual ile sound açısından doyurucu bir tarza geçişi, Ceremony of Opposites ile klavye ile tanışması, Rebellion albümüyle industrial öğelerle kaynaşması; dikkat çeken sert ve ses kalitesindeki yükseliş, Passage ile kariyerinin en iyi çıkışını sağlayan grubun mükemmel Eternal albümleri ve sonrasında müziğe ara vermesi, Reign Of Light ile tekrar dönüşü, Solar Soul ile Nuclear Blast ile anlaşması ve müzikal kariyerlerinin devamı vs...

Samael'i yaklaşık 14 yıldır takip ediyorum. Ceremony of Opposites, Rebellion, Passage, Eternal ve 5 yıl ara verip çıkardıkları Reign of Light benim için en iyi çalışmaları... Yeni parça Antigod güzel. Eski Samael ve yeni tarzlarına uygun bir parça. Şimdi sıra yeni albümlerini beklemekte; ben ümitliyim açıkçası.

Samael - Into the Pentagram 1992 konser kaydı:




http://www.nuclearblast.de/de/produkte/tontraeger/cd/mini-cd/samael-antigod-ep.html

http://hmv.com/hmvweb/displayProductDetails.do?sku=777657

http://www.metalstorm.net/bands/album.php?album_id=42605






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails