5 Kasım 2010 Cuma

Dense Vision Shrine (dark ambient, neo classical, dark drone)

  Dense Vision Shrine, Belçika'dan ilk albümünü 2002 yılında yayınlayan dark ambient, neo classical, drone ve dark müzik projesi.  Karsten Hamre'nin bu grup haricinde  Arcane Art, Beastus Rex, Defraktor, Karsten Hamre, Penitent, Veiled Allusions projeleri de bulunuyor. 

    Şu an dinlemekte olduğum albüm ise 2007 yılına ait toplama bir çalışma. Dokuz parçadan oluşan albüm yaklaşık 1 saat 5 dakikaya yaklaşan bir süreye sahip. Lastfm etiketlerinde de bahsedildiği gibi; karanlık ve hipnotik yönü, dinleyiciyinin kendini müziğe kaptırmasını sağlıyor. 

  Son derece karanlık ve ağır bir müzikten oluşan albümü yalnızca derin düşüncelere kendini kaptırmak isteyen, dark ambient vs. türleri severlere tavsiye edeceğim. Dinledikçe insanın içini karartan ve daha da dibe sürükleyen etkileyici bir müzik. İyi dinlemeler...

 

   

Vampirin ısırığı:

Klasik bir hikaye... Hırslı ve genç bir erkek(kadın) esrarengiz birisiyle tanışır. Bu esrarengiz kişi onu sonsuzluk ve güç ile kandırıp vampir haline dönüştürür. Hırslarına kapılan bu genç insan , ilk başlarda her şeyin güzel gelmesiyle kendini kandırır. Zamanla ölümsüzlüğün verdiği acıyla hesaplaşmaya başlar. Geri dönüşü yoktur artık. Şikayet  ettiği bir çok özelliğinin ve basit yaşantsının aslında ne kadar da özel olduğunu anlar. Ruhunu ve bedenini sattığı için; asıl ve sonsuz acı şimdi onu bekliyordur. 

 Güce, başarıya, iktidara, paraya tapan; hırslı ve bunların gerçekleşmesi için, elinden gelen her şeyi yapmaya hazır ruhunu satmış bazı insanların da eninde, sonunda çekecekleri acıyı hatırlatmak için not edilmiştir. 

Dungeon Master by Dense Vision Shrine  
Download now or listen on posterous
07 - Dungeon Master.mp3 (13213 KB)

Posted via email from urufixx's posterous

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails