27 Haziran 2010 Pazar

Lusruta





Lusruta, Romanya'dan dark ambient, ambient, drone müzik yapan bir grup... Aude (Tomorrow Ends Today) isimli albümlerini ilk kez dinliyorum. Dark ambient vs. tür için fena bir müzik değil. Grubun bir çok albümü myspace sayfaları üzerinden, verilen linkler aracılığıyla ücretsiz olarak indirilebilir durumda..

Aude (Tomorrow Ends Today)isimli EPlerini şu an da dinliyorum... Diğer albümlerini de zamanla dinlemeye çalışacağım. İlk kez dinlememe rağmen, oldukça hoşuma gitti diyebilirim. Bazı parçalar; direkt dark ambient olarak etiketlenebilirse; diğer şarkıları etiketlemek istersek gothic, dark wave tarza ait örneklere bile rastlayabilirsiniz. Ben albümden en karanlık ve acı veren veren parçalaradan biri olan;Towards Pathways End isimli çalışmayı burada paylaşmak istiyorum.

Albüm beş parça ve 25 dakika uzunluğun sahip. Tamamen karanlık, düşündürücü etkisi olan, kar amacı gütmeyen ve içten gelerek üretilen bir müzik.. Albümlerini ücretsiz olarak dağıtmaları da bunun göstergesidir sanırım. Siz deneyin ve dinleyin. Beğenirseniz, albümü ücretsiz olarak edinebilirsiniz... Herkese iyi dinlemeler.



http://www.filefactory.com/file/b0gh444/n/lusruta_-_aude_tomorrow_ends_today_mp3.rar

http://www.mediafire.com/?ydndndczdj0

http://rapidshare.com/files/372304322/lusruta_-_aude_tomorrow_ends_today_mp3.rar

http://www.megaupload.com/?d=91TBJXCE

http://www.archive.org/details/stc003



http://aesthesea.wordpress.com/2010/04/05/stc003-lusruta-aude/

http://www.myspace.com/lusruta

1 yorum:

  1. Hello,
    Thank you for the feature!
    You might like the new lusruta release "Solemnizing The Trivial"

    get it here for free:
    http://aesthesea.wordpress.com/2011/01/11/stc009-lusruta-solemnizing-the-trivial-2011/

    Be well!

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails