4 Haziran 2010 Cuma

John Praw / Darkslider Split album

     Bu sayfa aracılığıyla  geçen ay John Praw'in bir başka projesi olan Beklager grubundan örnekler vermiştim. Şimdi ise John Praw ve Avustralya'lı deneysel, ambient, drone müzisyeni Darkslider ile birlikte çıkarmış oldukları split albümü paylaşmak istiyorum..

   Albüm toplam dört parçadan oluşuyor. İlk iki parça John Praw'a,  diğer iki parça da Darkslider'a ait.. Split çalışmanın toplam süresi de yaklaşık yirmi beş dakikadan oluşuyor.. Albümden bahsedecek olursak; John Praw'a ait ilk parça derin, düşündürücü bir ambient, drone çalışma.. İkinci parça I Was Okay With That (Black Fog) , biraz daha karmaşık diyebilirim.. Piyano sesleri ağırlıkta olan bir parça.. Karışık piyano sesleriyle dinleyici biraz rahatsız edilmek istenilmiş gibi geldi bana. Rahatsız ederken de bir taraftan huzurlu bir müzik gibi de geliyor kulağa. Başarılı iki John Praw parçasından sonra, Darkslider isimli ambient, drone müzisyenin çalışmalarına geçiyoruz...

   Darkslider, daha yoğun, derin bir müzikle karşımıza çıkıyor. John Praw da çok iyiydi ama; Darkslider beni daha çok etkiledi diyebilirim.. Drone, ambient tarza oldukça yakışan, başarılı iki parça bizleri bekliyor. Dediğim gibi; insanda oldukça yoğun etkiler bırakabilen bir müzik gerçekleştirmiş Darkslider.. İki parçada da dinlemeye başladığınız ilk saniyeden itibaren kendinizi hemen kaptırabilirsiniz. John Praw ve Darkslider çalışması olan bu split albümü mutlaka dinleyin! Dinlemeniz için bandcamp üzerinden parçaları ekledim. Yeni grup ve müzisyenlerle burada olmak dileğiyle. Herkese iyi dinlemeler..

http://johnpraw.bandcamp.com/track/this-was-a-crystal-glass-part-1">This Was A Crystal Glass (Part 1) by John Praw

http://johnpraw.bandcamp.com/track/i-was-okay-with-that-black-fog">I Was Okay With That (Black Fog) by John Praw

http://johnpraw.bandcamp.com/track/during-the-day-they-like-to-play">During The Day They Like To Play by John Praw

http://johnpraw.bandcamp.com/track/at-night-its-full-of-fright">At Night It's Full Of Fright by John Praw

  

Posted via email from urufixx's posterous

1 yorum:

Related Posts with Thumbnails