1 Temmuz 2009 Çarşamba

Yaz mevsimi iyice kendini belli ederken bugün bir arkadaşımın lastfm den yolladığı davet aklıma takıldı..12 Ağustos'ta Faith No More grubunun İstanbul'da konser vereceği gözüküyor yolladığı davette;fakat benim takıldığım 19 Eylül'de de olabilme ihtimali varmış..Şimdi grubun resmi internet sitesine baktığımızda 10 Ağustos'ta Yunanistan' a geliyorlar.14'ünde ise Bulgaristan'dalar bu sefer.4 günlük arada belki getirebilme şansları olabilir..

Ya da kesinleşmeyen bir diğer haber gibi, şimdilik Eylül ayında bir konseri kesinleşmiş olan grubun Eylül ayında burada olabilme ihtimalini düşünebiliriz..

Neyse benim işim olmadığına göre, Masstival festivalinde mi? artık nerede,kim tarafından organize ediliyorsa bir an evvel ya anlaşsınlar grupla,ya da kesin tarih versinler..Konser gerçekleşmeyecekse de bunu bildirsinler..Sonuçta öyle ya da böyle Ağustos'ta olacaksa belki ona göre tatilini ayarlayanlar,ya da şehir dışındaki dostlarımız maddi imkanlarını ona göre ayarlayacaklardır..Dediğim gibi geç olmadan artık kesin bilgi verilmesi şart diye düşünüyorum..


Gün itibarıyla 1 temmuz da herhangi bir İstanbul'a ait bilgi yok.İlerleyen zamanlarda ne olur?Bunu bize zaman gösterecek sanırım..

http://www.fnm.com/tour-dates.shtml

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails