30 Temmuz 2009 Perşembe

Barn Owl



Bugün çok kısa kısa bazı gruplardan basetmek istiyorum.Maksadım değişik türlerle ve az bilinen grupları paylaşmak istemem..Bugünkü ilk grup BARN OWL..

Grup drone,ambient,psychedelic,psych folk,dark ambient tarzı bir müzik yapıyor.Oldukça etkileyici oldukları söyleyebilirim..İnsanı alıp başını götüren,derinliği olan ağır bir müzik..Ben geceleri,akşam üstü,sabaha karşı hemen hemen her zaman dinleyebiliyorum.Tabii bu türlere alışık değilseniz önce biraz alışmanız gerek;fakat daha sonra gerçekten bu tür müziklere iyice sarabilirsiniz..

Grubun albümlerini de bulmak oldukça zor.İnternette ufak bir araştırma yaparsanız ulaşmanız tabii daha kolay olacaktır.Lastfm'de bir parçaları tam parça olarak dinlenilebilir durumda.Oradan parçalar bakın,beğendiğiniz albümleri internette aratırsanız olumlu sonuç alabileceğinizi düşünüyorum.

Önce myspace adreslerini yazayım:

http://www.myspace.com/barnowlband

Lastfm sayfaları ise:

http://www.lastfm.com.tr/music/Barn+Owl
Tam parça olan parçaları ise: voice of the other

http://www.lastfm.com.tr/music/Barn+Owl/From+Our+Mouths+A+Perpetual+Light/voice+of+the+other

Dediğim ağır bir müzik,herkesin sevebileceği bir tür değil..Merak edenler için, zaten bunları buraya koyuyorum.Belki değişik bir şeyler arayanlar olabilir.Şans işte.Umarım beğenenler olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails