28 Şubat 2011 Pazartesi

Video: Ladytron - Destroy everything You Touch



80'lerin synth pop tarzıyla, 2000'li yılların güçlü electronic müziğin güçlü birleşiminden meydana geldiğini düşündüğüm bir topluluk, Ladytron...

10 yılı aşkın bir süredir müzik yapan grup, özellikle son bir kaç yıl içerisinde hak ettiği ilgiyi görebilmiş. Dün elime grubun 10 yılını özetleyen bir best of albümü dinleme fırsatı geçti. Özellikle dikkatimi çeken parçaların başında da Destroy Everything You Tuch geliyor. Video klip de aynı müzikleri gibi ilgi çekici ve başarılı.

Sert ve karanlık müzik seven bir müzik dinleyicisi olarak Ladytron'in müziği çok hoşuma gitti. Destroy Everything You Touch isimi parçayı da iki gündür defalarca ve hiç sıkılmadan dinledim.


80'lerin synth pop müzik atmosferine güçlü electronic sound ile dinleyiciyinin dans etme hissi uyandırırken; garip bir hisle aynı zamanda düşünmesini de sağlayan bir oluşum... Başarılarını önümüzdeki bir kaç yıl içinde daha da arttıracağına inandığım grubu tarz kısıtlaması olmadan tüm müzik dinleyicilerine tavsiye ederim, iyi dinlemeler.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails