26 Nisan 2010 Pazartesi

VoidWork-Asylum



Belçika'dan henüz çok da fazla bilinmeyen bir müzik grubunu kısaca tanıtmaya çalışacağım...Bir kere öncelikle uyarmam gerekiyor;oldukça karanlık bir müzikten bahsedeceğim..

Voidwork dark ambient tarzında müzik yapıyor;aslında tarzlarına tam olarak dark ambient demek istemediğim bir müzik grubu..Black metal gruplarına benzer yanları da var..Drone müzikten etkileşimlere de rastlayabiliyorsunuz..Bir çok türden etkiler rahatlıkla hissediliyor..Sadece oldukça karanlık olduğunun garantisini verebilirim..Benim şu an dinlemekte olduğum albüm 2009 tarihine ait bir çalışma..Albümün adı ise: Asylum...

Albüm on dört parçadan oluyor ve yaklaşık 56:00 dakikalık uzunluğa sahip;albümü dinlerken çok farklı düşüncelerde gezinirken bulabilirsiniz kendinizi..Kesinlikle korku atmosferi mükemmel oturtulmuş.Dark ambient,drone,black metal dinleyicileri kolaylıkla adapte olabilirler..Bazen insanı rahatsız edecek gürültülerden seslere,çığlıklara kadar bir çok şey karşınıza çıkabilir,dikkatli olun! Kendinizi rahat bırakıp,müziğe konsantre olursanız ayinsel atmosferde ilerleyen bu müthiş albümden daha fazla keyif alabilirsiniz..

Bu arada albüm bandcamp üzerinden ücretsiz olarak edinilebiliyor..Paypal aracılığıyla yardım da sağlayabilirsiniz ayrıca..Herkese iyi dinlemeler..


<a href="http://voidwork.bandcamp.com/track/the-serpents-lullaby-i">The Serpent's Lullaby I by VoidWork</a>

<a href="http://voidwork.bandcamp.com/track/for-s-ti-dhergh-l">For Séti à Dh'erghûl by VoidWork</a>

<a href="http://voidwork.bandcamp.com/track/cell-n-3">Cell N&#176;3 by VoidWork</a>

http://voidwork.bandcamp.com/album/asylum

http://voidwork.bandcamp.com/

http://www.voidwork.com/home.html

http://twitter.com/voidwork

http://www.myspace.com/voidwork

http://blackdrone.com/BDRL006_VoidWork-Horror_Forsaken.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails