25 Kasım 2009 Çarşamba

Crawl Back In



Bir süredir burada sludge,post-hardcore,doom,post-metal vs. gruplardan bahsetmediğimin farkına vardım..Bugün edindiğim bir albümle bunu kırmak istiyorum..Grubumuz İsveç'ten doom,post-harcore-sludge metal müzik üretiyorlar..İki albümleri var..Bunlardan biri With Fractured Lips You Cursed Me Goodbye isimli çalışmaları ve
Hang All Hope From The Nearest Tree şimdi örnekler vereceğim yeni çalışmaları..Albüm ya da EP üç parçadan oluşuyor..İsveç'ten çıkan diğer sludge-post metal tanrıları Cult Of Luna,Abandon vs. kadar olmasalar da,çok da kötü bir müzik yapmıyorlar..

Grubun bence biraz eksikleri var diye düşünüyorum..Bunları zamanla aşarlarsa,zamanla daha iyi işler çıkarabileceklerini umuyorum.. Duyguların ön planda tutulduğu,hissiyatı yüksek post-metal müzik dinlemek,yeni bir şeyler denemek istiyorsanız göz atabilirsiniz..Hang All Hope From The Nearest Tree albümü lastfm üzerinden de tamamıyla dinlenebilir..Grupla ile ilgili gerekli adresler aşağıda..

NOT: Grup myspace adreslerinden,albüm resimlerinin üstüne tıklarsanız albümleri rapidshare üzerinden ücretsiz dağıtıyor..

http://www.myspace.com/happyalltohell

http://www.lastfm.com/music/Crawl+Back+In/Hang+All+Hope+From+The+Nearest+Tree
Hang All Hope From The Nearest Tree:


http://rapidshare.com/files/240817073/Crawl_Back_In_-_2009_-_Hang_All_Hope_From_The_Nearest_Tree.rar

With Fractured Lips You Cursed Me Goodbye


http://rapidshare.com/files/192406732/Crawl_Back_In_-_2008_-_With_Fractured_Lips_You_Cursed_Me_Goodbye.rar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails