19 Haziran 2009 Cuma

ENDUSER






Ovvvv!!!Öncelikle yıllar önce birisi bana bu tür bir müzik dinletseydi,tepkim bu ne yahu olurdu??Bize gelmez bu tür şeyler diyecek olurdum herhalde..Eski sıkı metalciyiz ya! sözde işte? anlayın siz..Artık öyle değil tabii ki,ayrım yapmadan ilginç olan her türe göz atıyor,dinlemeye çalışıyorum..Öyle metalci havalarım yok artık..Eskiden de değişik türler,müzikler her zaman ilgimi çekmiştir zaten.Yalnız son iki yılda önlenemez büyük bir artış gerçekleşti.İyi ki de oldu diyeyim en iyisi..

ENDUSER'ı tanımam gene bir kaç yazı öncesinde kısaca bahsettiğim Aaron Spectre'ye dayanıyor.Biliyorsunuz lastfm güzel bir müzik sitesi.Bir grup dinliyorsunuz sanatçı sayfasına gittiğinizde size benzerlerini gösteriyor.Ya da dinlediğiniz gruplara göre tavsiyelerde bulunan bence oldukça yararlı güzel paylaşımların ve dostlukların başlayabileceği mükemmel bir kaynak.

ENDUSER lastfm etiketlerine bakacak olursak;break-core,raggacore,idm,drum and bass,electronic olarak etiketlenmiş..Bence break-core,drum and bass,electronic gibi türlere sokabiliriz..

Bu tür müzikler sert müziklere alışkın olmayanlar için zor gelebilir.Öyle rahatlatıcı bir tarafı çok yok.Enduser'da bu şekilde genel olarak hızlı,insanı yerinden oynatan,bazen uzayda kaybolmuş hissini uyandıran,bazen de kötü bir kabusun içinde karşınızdaki düşmanı tanımadan ve bilmeden onunla savaşıyormuşsunuz hissini veren bir müzik yapıyor.Biraz abartmış olabilirim ama dinlediğim albümde bana tüm bunları hissetttirdi..








Albümün adı;PUSHING BACK
Youtube'dan iki tane parçasını da ekliyorum.Ayrıca gene lastfm sayesinde bu albümün tamamını ücretsiz bir şekilde dinleyebilirsiniz..Lastfm linki ise:

http://www.lastfm.com.tr/music/Enduser/Pushing+Back

Yeni müziklere,yeni dünyalara,keşfedilmeyeni keşfetmeye devam edeceğiz..İçkinin son yudumu en zevkli ama en acı olanıdır..O yüzden dikkatli için..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails