5 Ocak 2008 Cumartesi

VAINGLORY

Aslında power metalden pek de hazetmem.Doğrusunu söylemek gerekirse power metalden nefret ederim..Bazı yabancı sitelerde Vainglory hakkında power metal yazdıklarını gördüm.Bir taraftan haklılar,ama bir taraftan da pek de haklı sayılmazlar.Sonuçta dinledikleri hangi power metal grubuyla alakası var bu grubun bana önce onu söylesinler..



Amerikalı power metal yapınca böyle oluyor herhalde..Neyse birazcık gruptan ve dinlediğim albümleriden bahsetmek istiyorum.2007 tarihli grupla aynı ismi taşıyan albüm Vainglory..
Klasik heavy metal sevenler kesinlikle kaçırmasınlar.Power metalin amerikan power*heavy metal halini hem de bir kadın vokaliyle görmek,dinlemek isteyenler hemen dinlesin..Tamam klasik heavy metal kalıpları var albümde ama bu gruba klasik bir power metal grubu diyemezsiniz..Gayet sert gitarlara sahip,yırtıcı vokalli bir kadına,kendini hiç sıktırmayan müzikle başbaşayız..Albüm baştan sona iyi denecek düzeyde.Sert klasik amerikan heavy metal severler için biçilmiş kaftan bir grup ve albüm..


NOT:Grubun power metal alakasını şöyle izah etmeye çalışacağım;Arch enemy ne kadar power metal riff leri barındıyor ya da andıyorsa bu grup o kadar power metal diyebilirim..Ama yanılmayacaksınız çok sıkı bir grup sizleri bekliyor..Güzeller güzeli Kate French in vokaline ve güzelliğine hasta olacaksınız benden söylemesi..
Daha da iyi bir fikire sahip olmanız sizlere myspace internet sitelerini ve her zaman ki gibi youtube linklerini aşağıya yazıyorum..İyi dinlemeler..
http://www.vainglorymetal.com/
http://www.myspace.com/vainglorymetal



YOUTUBE VİDEO LİNKİ:
VAINGLORY-Burdened (2007)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails