26 Ocak 2008 Cumartesi

C-187 COLLISON albümü hakkında




Google a c-187 türkçe arattım..Bir yerde sadece kimin önceden hangi gruplarda çaldığını yazmışlar..Bir diğer okuduğum yazıda ise;biraz daha albümle ilgili yorumları gördüm..Sanırım vokalistten pek memnun kalmamış arkadaşımız..Bende başka bir yorum açısı geliştirmek istiyor,bu grupla ilgili fikirlerimi paylaşmak istiyorum..

C-187 önceden daha death metalin progressive yönüyle ve daha çok teknik death metal gruplarında çalmış,çalışmış elemanlardan oluşan,daha çok PESTILENCE gitaristi
Patrick Mameli projesi sayılan bir süper star grubu projesi.Diğer elemanlar ise önceden pestilence-death-athesit-cynic gibi gruplarla çalışmış isimler.
Gelelim vokalimize,bir kritik yapan arkadaşımız sıkı death metelci sanırım.Metal-core dan oldukça sıkıldığını ve sevmediğini dile getirip bu albümün çıkmasına çok sevinmiş..Biraz salakça bir yaklaşım yaparak eski tüfeklerin bu albümü çok seveceklerini yazmış.Severler sevmesine de çağın dışında halen o saydığımız eski gruplarda takılı kalan eski tayfa ise bu gruptan uzak dursunlar.Elbette hoşlarına gidebilir..Albüm kritiğinde bulunan arkadaşımızın da söylediği gibi elemanlar eski tarzda müzik yapıyorlar ama tamamen kendini geliştirmiş yeni müzik oluşumuna açık,sıkı takipçi ama eski tarza, köklerine saygılı bir albüm yapmışlar..
Albüme ya da grubun tarzına isim koymak istersek,progressive,teknik death metal-metal core diyebiliriz..Ayrıca siz o kritiğe bakmayın vokalist çok başarılı hiç bir vokalide bir yerinizie batmayacak.Bu müzik tarzına şu an en uygun en başarılı vokal seçimi budur bence..Tony Jelenovich (VOKAL) de TRANSPORT LEAGUE-M.A.N. -MNEMIC den hatırlıyoruz zaten.Açıkçası ben bu gruptan önce TRANSPORT LEAGUE dan dinlerdim çokda severim yani:))Gayet başarılı bir grup..Vokalist konusunda kafanız takılmasın..
Genel olarak albüme dönecek olursak;albümün ilk şarkısından itibaren başlayan muazzam bir uyum albümün son parçasına dek devam ediyor.Müthiş gaz parçalar var..Aralarda progressive ruhunu yakalayan yakından hissettiren geçişler bulunuyor..Gitarlar bazı yerlerde kesinlikle PESTILENCE dinliyorsanız eğer andırıyor..Geçmişe döndürüyor sizi resmen.Bir o kadar teknik ve değişken ritmli müzik yapan bu grup bir yandan da çağın müziğine ayak uyduruyor.Hatta yeni metal-core vs.. gruplarına siz bu kadar hzılı ve bu kadar teknik takılıyorsanız bizde bunu yaparız alın size teknik metal dermişcesine yapılmış bir albüm sanki...Ayrıca kritikçi yorumcu arkadaş albümün süresini fazla bulmuş acaba gerçekten albümü dinledimi onu merak ediyorum.Alt tarafı 41:19 gayet normal 14 parçadan oluşuyor ne olmuş yani be dostum..Doğru sen aptal iğrenç grind-porn grind core grupları dinlediğin için bu süre sana uzun gelmiştir..Hatta bir şey daha ilgimi çekti yazısında diyor ki;belirli bir noktadan sonra yani fazlaca dinledikten insanı sıkarmış bu müzik ben yokk yaa!! diyorum.. Sen ne bok dinlersin ama bir boktan anlamadığın kesin..Müzikten de anlamıyorsun..
SON NOT:TAM AKSİNE ALBÜMÜ O KADAR FAZLA DİNLEYİNKİ O KADAR KANINIZA İŞLESİN.HER PARÇA BİRER HİT PARÇASI GİBİ ZATEN..İLK DİNLEYİŞTE BİRAZ DEĞİŞİK GELECEK BUNU KABUL EDİYORUM.AMA SONRADAN.....

http://www.c-187.com/

http://www.myspace.com/c187band

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails