9 Ağustos 2010 Pazartesi

Boris & Ian Astbury Rain(The Cult Cover)

      Boris ve Ian Astbury'nin ortak çalışması BXI, kısa sürede rock ve genel olarak müzik camiasında oldukça ses getirdi.  Albümden en beğendiğim çalışmalardan biri; orijinali The Cult grubuna ait olan Rain isimli parçayı paylaşmak istedim.

   Parçanın orijinali 1985 yılına ait olduğunu düşünürsek; 25 yıl sonra Boris ile mükemmel bir iş kotarılmış. Parçada orijinale tamamen sadık kalınmış; Boris ile gerçekleştirilen çalışma, bana duyguları daha ağır basan bir şarkı olarak dikkatimi çekti. 80'lerin The Cult veya rock dinleyicilerinin de Boris tarzı deneysel, stoner, noise müzik severlerin de hoşuna gideceğini düşündüğüm albümü tüm müzik dinleyicilerine tavsiye ederim.

2010 senesinde piyasaya sürülen en iyi çalışmalardan biri... Mutlaka dinleyin.

80'lerin başında daha çok post punk müzikle başlayıp; sonradan 80'lerin rock arenasına dahil olan önemli hard rock topluluğu The Cult'dan vokalist Ian Astbury ve 90'ların ortasından itibaren hangi türde müzik yaptıkları belli olmayan; her zaman dinleyicilerini şaşırtan Boris'ten mükemmel bir ortak çalışma. Dört parçalık EP inanılmaz güzellikte...

Posted via email from urufixx's posterous

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails