26 Temmuz 2008 Cumartesi

BENEDICTION-KILLING MUSIC

Photobucket

Photobucket



En son 7 sene Organized Chaos albümüyle karşımıza çıkmış olan bu eski İngiliz sıradışı death metal efsanesi biraz gecikmeli de olsa yine karşımızdalar..
Ben bu grubun ilk defa 1993 tarihli resmen kült bir death metal klasiği olan Transcend The Rubicon albümünü 98 yılında dinlemeye başlamıştım..Dinlemeyenler dinlesin.Edinsinler bir şekilde..Tam,klasik old schhol death metal başyapıtıdır..
Gelelim grubun ilerleyen zamanlarına 1995 yılına gelindiğinde ise;The Dreams You Dread adlı albümleri piyasaya çıkar..Bu albümde biraz groove bir sound yakalarlar..Başarılı bir albümdür..Ama bana göre 3 sene sonra çıkaracakları albüm olan,GRIND BASTARD adlı mükemmel ötesi albümü hiç bir şeye değişmem..Yıllardır zevkle dinlerim..Hatta bazı eski kaset manyakları bilir;çok sevdiğiniz bir kaset varsa,bozulmasın,silinmesin,eskimesin diye aynı kasetten ya bir kopya daha edinir,ya da boş kasete çekerdiniz..Bir tanesine dokunulmazdı..Hehehe eski günler ne de güzeldi..Bende de bu albümlerinden iki adet mevcut idi işte..Halen zekle dinlerim.. Ama kasetlerden bir tanesini genç bir arkadaşıma verdim.Kasetlerden bir tanesini.
verdin diye pişman mısın diye soracak olursanız??Evet pişmanım..Kasetlerin değerini anlayamacak biri çıktı da o yüzden..Neyse gelelim yeni albüme...

Photobucket

Photobucket

GRIND BASTARD ve ORGANIZED CHAOS albümlerindeki groove sound bu albümde tamamen kendini ols school death metale bırakmış..Katıksız,saf death metal..Sanki 2008 yılında,bu zamanların kalitesinde ve şartları altında 1992 yılında yapılmış bir albüm gibi olmuş..Albüme kısaca bu yakıştırmayı yapabilirim..Hepsi birbirinden gaz,nefret dolu parçalardan oluşuyor..Baştan sona sıkılmadan dinleyebileceğiniz son yılların en kaliteli ve eskiye ihanet etmeden yapılmış death metal albümlerinden dersem yerinde doğru bir tabir olacaktır..Dinleyin,dinletin..

Grubun offical myspace sayfası:
http://www.myspace.com/benedictionuk


Yukarıda dinlediğiniz 5 parçanın Divshare download linki:
http://www.divshare.com/download/5026167-030

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails