12 Aralık 2007 Çarşamba

18.Efes Pilsen Blues Festivali nin ardından...

Gerçekten çok güzel bir festival oldu.Gerek katılımcıların kalitesi,gerek grup ve sanatçıların performansları,sakin ama güzel bir konser izlememizi sağladı açıkçası...Rock ya da metal konserlerinde görmeye alışık olduğumuz o basit insan kitlesi,varoş gençleri,geri zekalı ve de gereksiz pek fazla insan yoktu...
Bilet fiyatlarıda pek de pahalı değil di bence..Öğrenci biletleri oldukça ucuzdu hatta.Bu açıdan Efes Pilsen'i kutlarım..Genellikle öğrenciler,genç insanlar ve yaşı biraz daha ilerlemiş ama blues müziğinden kopamamaış sadık,eğitimli bir dinleyici kitlesi ile karşılaştım..Bu da oldukça hoşuma gitti doğrusu..
Grupların performasnlarından bahsetmek istersem:23 konser verip,günlerce şehir şehir dolaşan yaşını başını almış bu genç ruhlu müzisyenleri kesinlikle kutlamak gerek hiç kolay bir şey değil yaptıkları..Hiç bir yorgunluk belirtisi göstermeden,dur durak bilmeden şarkılarını çaldılar,söylediler..Bizlere de zevkli anlar yaşattılar..
BernarD Allison özellikle oldukça iyiydi.Tek kişilik orkestra Adolphus Bell,John Primer usta hepsi ama hepsi hakkını verdiler konserin..
Seneye gerçekleşecek olan Blues festivali dört gözle bekliyor olacağım..
Umarım seneye de ERIC GALES gelir..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails