2 Mart 2011 Çarşamba

Curse of the Golden Vampire (Alec Empire & Techno Animal)

     Experimental, digital hardcore, dub, noise, electronic türlerinin iki; hatta üç önemli ismi bir araya gelirse ne mi olur, Curse Of The Golden Vampire adında uyurken bile aklınızdan çıkmayacak bir grup olur... Alec Empire grupla aynı ismi taşıyan albümde yer alıyor sanırım, diğer albümlerinde Kevin Martin ve Justin Broadrick ikilisi yollarına kaldıkları yerden devam ediyorlar. Şu an ise; Curse of the Golden Vampire albümünden kısaca bashedip, örnekler parçalara yer vereceğim. 

     Gürültülü ama dengeli, uyumlu ama uyumsuz, düzenli; fakat karmaşık bunun gibi bir çok paradoksu yaşayacağınız mükemmel bir tecrübe bu albüm. Ritüel havasında ilerleyen,son derece karanlık atmosferiyle dinleyiciyi kilitleyen, dinledikçe yine dinlemek isteyeceğiniz usta işi bir çalışma... Gürültülü ritmik yapısı insanın aklını başında alıyor deyim yerindeyse...

   Çok sesli, gürültülü, deneysel ve endüstriyel işlerden hoşlanıyorsanız kaçırmayın! Tabii ki bu söylediklerim grubu henüz dinlememiş olanlar içindi. Grubu ve müzisyenleri tanıyanlar için bunları anlatmama hiç gerek yok sanırım. Eksik bile anlatmış olabilirim. Şerefe!!!

 

Low Tech Predator by Alec Empire & Techno Animal  
Download now or listen on posterous
04_-_Low_Tech_Predator.mp3 (3020 KB)

Posted via email from urufixx's posterous

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails