1 Haziran 2007 Cuma

GOREFEST ile TEKRARDAN...

Hakikaten çarpıldım.Olamaz böyle albüm.LaMuerte de çok etkileyiciydi.Rise to Ruin içinde aynı şeyi söyleyebiliriz...İlk albümlerinin tadında o agresiflikte ama daha sert,daha sinirli,daha öfke dolu ve kendinden oldukça emin.Sanıyorsam 40 yaşlarında olmaları gerek ama nerede muazzam bir enerji var grupta.Tıpkı ilk günlerinde olduğu gibi.
1998 senesinde Chapter 13 çıktıktan sonra neredeyse 7 sene ara vermişlerdi.Hatta dağıldı gibi bir şeydi.Bir gece headbanger's ball da kilplerini gördüm.Lam muerte 'nin açılış parçası For the masses orada karşıma çıktı.Bu ne dedim hemen içimden.Gerçekten olamazdı böyle bir şey.Dehşet bir parçaydı.
Neyse iyi ki 7 sene müziğe ara vermişler ki bu güzel albümleri dinleyebiliyoruz onlardan.Umarım bundan sonra ara vermezler.Sonuna kadar,gidebildikleri yere kadar gitsinler...Gerçek death metali,olması gerektiği gibi(hatta)bizlere sundukları için sonsuz saygımızı sunuyoruz onlara.Umarım tekrar İstanbul'a gelirler.Onları tekrar izleme fırsatı buluruz.

Özellikle şu albümleri tavsiye ederim.
Erase ile başlayın GOREFEST e başlayacaksanız
Neden derseniz bir yer de GOREFEST diskografisinin ortası diyebiliriz.Tam ortada kalır..Ondan sonra eskilere gidin biraz
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


GOREFEST - FALSE
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Arada ki geçiş dönemini,biraz eski hard rock tarzına geçişi farkedecksiniz.Eskilerden başlarsanız en iyisi en sert death dönemlerinden,biraz ağırlaşmayı göreceksiniz.Sonra işte dediğim gibi 7 sene aradan sonra daha da sert bir şekilde ve hatta en iyi iki albümünü yayınladılar.Bu son yaptıkları albümler muazzam.
Yeni yetme,boktan ne bok olduğu belli olmayan,metal-core mu?,death metal mi?death mi black mi? bir sürü ucuz grup çıktı.İşte GOREFEST burada kendini, yaptığı bütün albümlerle gösteriyor.Çıtayı her zaman bir üst noktaya koyabilen.değişebilen ama kendini geliştiren bir grup.Her albümü ayrı güzellikte..Fazla söze gerek yok sanırım...
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

1994 ERASE albümünden ERASE video klibi


1996 SOUL SURVIVOR albümünden -FREEDOM adlı parçanın video klibi


1993 FALSE ALBÜMÜ- GET AL LIFE

2005 LAMUERTE -FOR THE MASSES

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails