23 Temmuz 2009 Perşembe

Faith No More 12 Ağustos İstanbul

Bir ay öncesinde artık kesinleşsin.Organizatör firma bir haber versin diye yazmıştım.Neyse ki;tarih belli oldu artık..Dedikodusu yapılan iki tarihten biri olan 12 Ağustos'ta gerçekleşecek konser..

Tamam buraya kadar her şey güzel de..Ben Kurban'dan bilmem neden nefret ederim..110 grubunu bilmem etmem.Nekropsiyi eskiden beğenirdim.Ama uzun yıllardır dinlemedim seveceğimi de şu sıralar sanmıyorum..The REvolters ismini ilk kez duyuyorum..

Geçen sene Down-Metallica konserinden ağzım yandı zaten.Henüz başlamaz,sıra olmaz diyerekten konsere içip içip geç bir vakitte gittim.Her şeyi kaçırmıştım.Yanılmıştım.Bu sefer bunu da yaşamak istemiyorum.Ne yapmam gerek.Uygun saati iyi ayarlamam lazım.İçkiyi ve keyfi bir yana bırakıp uygun zamanda konserin gerçekleşeceği mekana girmek gerek galiba.Yoksa gene geç gider,sıraya takılır.İStemediğim bir yerden konseri izlemek zorunda kalabilirim ya da kaçırabilirim,ama bu sefer buna engel olacağım..Sabırla bekleyeceğim grubun çıkmasını zor olacak biliyorum ama ne yapayım??İçki bari ucuz olsun mekanda değil mi??Stresi atar insanın üzerinden en azından..

Bu sefer bu hataya düşmeyeceğim de..Alt gruplar hakkında kısaca düşüncelerimi söylemek istiyorum.Faith No More alternative-rock olarak kimi camia tarafından isimlendirilebilir..Aslında hiç de öyle değildir..O yıllar için oldukça avant-garde bir müziktir..Ben de hala kasetleri var ve dinliyorum..Eski bir hayranlarıyım..

Bu ülkedeki aptal seyirci kitlesinden bıktım usandım.Gene karşıma çıkacaklar..İğrenç salak müzikten anlamayan,konserine geldiği grubu bile iyi tanımayan geri zekalı insanlar olacak.Neyse Faith No More için tahammül edeceğim bir kez daha.Ama umarım bu son olur..Alt gruplarında hiç bir alakası yok bence.Çok kötü seçimler olmuş.Mike Patton uzaktan duyarsa güler sanırım.Neyse o gün göreceğiz artık..


Faith No More'un müziğinde,rock,hard-core,alternative rock,jazz,rock,ballad,avant-garde,heavy metal... hepsini bulabilirsiniz.Her albümleri farklıdır ve birbirinden lezizdir..Ona göre gelin konsere.Altında çıkcak gruplara tekrar teşekkğr ediyorum o gecemi şimdiden rezil edeceğiniz için..Sağolun..

1 yorum:

  1. Brezilya ve uluslararası gazete en büyük koleksiyonu ile bu blogun Haber
    Portekiz, TVAljazira, Meksika TvAzteca CNN İngilizce ve İspanyolca, Reuters Haber in canlı TV Haber Videolar blog'umuzu ziyaret edin ve internet arama gitmek zorunda kalmadan bağlantıları keyfini tüm arkadaşlarınıza ve internete masalı her gün hugs değişiyor görünümü ve arkadaşlar size ile işbirliği blogcular bu büyümeye blog'umuzu yardım nedeniyle elde blog'umuzu Kimse hedefimiz iyi ne Brezilya ve yurtdışında da olur haberdar bırakmak için
    Ziyaret için bir hediye, her zaman biliyor ve tüm arkadaşlarına hugs geri onu ödüllendirin.


    http://noticiasjornaistv.blogspot.com/
    http://curiosidadesdoplantaterra.blogs.sapo.pt/

    Tratdutor Google

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails