21 Nisan 2011 Perşembe

Bad Sector - Chronoland



Bad Sector, Massimo Magrini adında italyan bir müzisyen tarafından oluşturulmuş deneysel bir proje. İtalya'da elektronik müzik ve bilgisayar konusunda eğitim almış müzisyenin 2011 tarihli yeni albümü Chronoland'den kısaca bahsedeceğim.

45 dakikadan ve 12 parçadan oluşan albüm, diğer Bad Sector albümlerine göre daha huzur verici ve düşündürücü etkiye sahip; noise ya da dark ambient müzikten çok, dinlendirici, endüstriyel ve deneysel bir çalışma olmuş.


Bad Sector üretken ve yenilikçi anlayışta, sıradan olmayan işlere imza atan bir isim. Albümlerinde değişik tatlar yakalamanız mümkün. Ambient, dark ambinet müziğe uzay motifleri ekleyen, psychedelic yapıda ilerleyen, gürültülü; aynı zamanda düşündürücü ve derinliği olan albümlerin sahibi Bad Sector, bekleneni biz dinleyicilerine vermiş; Chronoland, uzun bir süre dinlenecek bir albüm olmuş. Çeşitli ses deneyleri, karanlık atmosferde ilerleyen derin ve deneysel parçalar, gürültü oranının ortada tutulduğu, albümü dinlerken çok düşünülürse geçmiş acıların ve yaşanmışlıkların hatırlanacağı güzel bir çalışma.

Bad Sector ile ilk kez tanışacak olanlara diğer albümlerini de dinlemelerini tavsiye ederim, herkese iyi dinlemeler...

http://www.discogs.com/artist/Bad+Sector

http://www.myspace.com/badsectorbadsector

http://www.spirit-of-metal.com/album-groupe-Bad_Sector-nom_album-Chronoland-l-en.html

Albümde yer alan 5. parça 1977-12-25t07 22 32+01 00 - Bells isimli karanlık parça, dinleme amaçlı burada:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails