2 Aralık 2010 Perşembe

The Austrasian Goat - Stains Of Resignation

 
    2006'dan beri müzik hayatına devam eden, bir çok grup ile split çalışmalara imza atan, tek kişiden oluşan Fransız doom, sludge, funeral doom, depressive black metal grubu...

Geçtiğimiz günlerde yeni bir albümünü yayınlayan grubun yeni albümünün adı: Stains Of Resignation... Birbirinden farklı ve kaliteli parçayı içinde barındıran albüm; sadece black metal ve doom dinleyicilerine hitap etmiyor açıkçası. Farklı bir çok müzik dinleyicisinin değişik tatlar yakalayabildiği bir albüm ortaya çıkmış doğrusu. Melankolik ve depresif etkiler azalmamış; dozunu daha da arttırmış adeta. Ayrıca albümde post rock havası da sezinlenebiliyor. Bunun haricinde doom, black metal, funeral doom gibi türlerin yanına post rock müziğe ilave olarak bazı parçalarda, gothic ve counrty etkisi de yok değil. Eski albümlerindeki black metal atmosferi bozulmadan, bazı parçalarda değişik deneylere girilmiş gibi de diyebilirim. Swans ve kendi solo çalışmalarıyla çok önemli bir müzisyen olan; Jarboe de bir parçada eşlik ediyor. Dokuz parçadan oluşan albüm yaklaşık bir saat beş dakika uzunluğunda... Mutlaka dinleyin! 

Birbirinden değişik parçaları, Jarboe'nin bir parçada konuk sanatçı olarak yer alması, black, doom ve funeral doom müziğin güzel uyumunu da göz önünde bulundurunca The Austrasian Goat - Stains Of Resignation, kesinlikle dinlenmesi gereken bir çalışma. 

</object>

Posted via email from urufixx's posterous

1 yorum:

  1. Hi!
    Great blog.
    Alçhough i can´t understand it its godd to see someone sharing some of my musical tastes and spreading them on the web.

    Congrats.

    Mário

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails